Verkoop

Wanneer je besluit te willen verkopen, neem je afscheid van je eigen huis. Een succesvol verkooptraject is dan belangrijk. Hieronder kort omschreven, de stappen die we samen nemen.

Oriënterend gesprek: Om te overwegen of wij de juiste partner zijn om jou daarin bij te staan, spreken we voor een oriënterend gesprek af in jouw woning of op een andere locatie naar keuze.

Verkoopadvies: Vervolgens komen wij uiterlijk binnen 2 dagen met een concreet verkoopadvies en een plan van aanpak.

Informatie verzamelen: Een belangrijk onderdeel bij de verkoop is het verzamelen van alle noodzakelijke informatie over de woning. Van welke buren er naast je wonen tot de staat van onderhoud en de gezondheid van de Vereniging van Eigenaren van het pand. Een hoge opbrengstwaarde maken, gaat zeker ook over het creëren van vertrouwen bij kopers, door ze volledig te informeren en te zorgen dat wij als makelaar antwoord kunnen geven op hun vragen. Daar gaan we voor.

Presentatie: Een aantrekkelijke presentatie met kwalitatief mooie foto’s en een video van een sfeervol huis trekt meer kijkers. een hoge prioriteit. Kwalitatief mooie foto’s van een sfeervol huis trekt meer kijkers. Wij werken met een professionele fotograaf en hebben een aantrekkelijke digitale brochure. Daarnaast komen we zelf ook met concrete stylingtips in ons verkoopadvies.

Verkoop bezichtigingen: We bezichtigen altijd op tijden dat de woning op zijn aantrekkelijkst is, vooral met voldoende natuurlijk licht.

Onderhandelen: Bij biedingen geven wij een sterk advies in de onderhandeling met potentiële kopers, waarbij we gaan voor het beste bod in combinatie met de aantrekkelijkste voorwaarden.

Notariële begeleiding: Om te zorgen dat de onderhandeling daadwerkelijk tot een verkoop op papier komt.

Nazorg: Ook na de sleuteloverdracht kun je bij ons terecht met (praktische) vragen.

Neem contact
met ons op