Diensten

Aankoop

Je zoekt een huis in Amsterdam, maar waar begin je? En hoe voorkom je dat je te veel betaalt of een kat in de zak koopt? Als ervaren aankoopmakelaars begeleiden we je graag op de zoektocht naar je ideale huis.

Onze toegevoegde
waarde
Neem contact
met ons op

Aankoop Marieke Lammers
stap voor stap

Oriënterend gesprek

Zoals bij elke samenwerking, het begint met een klik. We starten daarom met een vrijblijvende kennismaking bij jou thuis, bij ons op kantoor, op je werk of op een andere plek in de stad. We horen graag je woonwensen en ideeën en lichten onze meerwaarde toe. Afspreken binnen of buiten kantooruren of in het weekend is mogelijk.

Samen bezichtigen

Samen bekijken we veel huizen, zodat je vlot je eigen woonwensen 
scherp krijgt. We gaan altijd met je mee.

Hoogte budget bepalen

In overleg met je financieel adviseur zorgen we ervoor dat je je budget en voorwaarden helder krijgt, zodat we succesvol kunnen bieden.

Dagelijks aanbod checken

Wij checken dagelijks het aanbod, maken een selectie gekoppeld aan 
je zoekprofiel en hebben regelmatig contact.

Kennis

We doen dit werk al meer dan 20 jaar en kennen de stad op straatniveau. Dat betekent dat we bijvoorbeeld weten in welke straat veel is gefundeerd of waar de riolering is vernieuwd.

Waarde bepalen en onderhandelen

Om tot een concreet bod te komen bepalen we de waarde. We weten hoe grillig het bieden kan zijn en schakelen snel zodat we het beste bod kunnen neerleggen in combinatie met de aantrekkelijkste voorwaarden inzake opleverdatum en financieringsvoorbehoud.


Waardevol netwerk

Collega-makelaars vinden ons aardig en betrouwbaar. Daarnaast hebben we een goed netwerk van financieel adviseurs, architecten, aannemers en taxateurs opgebouwd waaruit we kunnen putten.


Notariële begeleiding

We zorgen dat de mondelinge overeenstemming daadwerkelijk vastgelegd wordt in een getekende koopakte.


Nazorg

Ook na de sleuteloverdracht kun je bij ons terecht met (praktische) vragen.

Bouwkundige kennis

Door onze bouwkundige kennis en jarenlange ervaring, zijn we bekend met de kwaliteit van bouwen wijzen we je op risico’s.