Aankoop

Wij begeleiden jou bij de aankoop van een goed huis. Van bezichtigen tot de sleuteloverdracht bij de notaris, wij staan je overal in bij. Onze ambitie is om de beste bieder te zijn, zonder dat je teveel betaalt.

Oriënterend gesprek: Bij ons op kantoor, bij jou thuis, op je werk of op een andere plek in de stad bespreken we je woonwensen en vertellen wij wat onze meerwaarde daarbij kan zijn. Afspreken binnen of buiten kantooruren of in het weekend is mogelijk.

Is er een klik?: Dit gesprek is geheel vrijblijvend en is in eerste instantie bedoeld om nader kennis te maken. Zodat jij kunt ervaren of Lammers + Dijkstra een toegevoegde waarde kan spelen in de aankoop van jouw woning. Zoals bij elke samenwerking; het begint met een klik.

Bezichtigen: Samen veel bezichtigen, zodat je vlot je eigen woonwensen scherp krijgt.

Hoogte budget bepalen: In overleg met je financieel adviseur jouw budget in combinatie met je voorwaarden helder krijgen, zodat we succesvol kunnen bieden.

Dagelijks aanbod checken: Wij checken dagelijks het aanbod, maken een selectie gekoppeld aan je zoekprofiel en hebben daar contact over.

Marktkennis: We delen onze kennis over bijvoorbeeld de buurt, technische zaken zoals de fundering en (toekomstig) onderhoud van de woning.

Waarde bepalen: van de woning om tot een concreet bod te komen.

Waardevol netwerk: Goed contact met collega-makelaars.

Onderhandelen: Waarbij naast de koopsom ook de financiële voorwaarden belangrijk zijn.

Notariële begeleiding: Je bijstaan in het notariële traject: van koopakte tot sleuteloverdracht.

Nazorg: Ook na de sleuteloverdracht kun je bij ons terecht met (praktische) vragen.

Neem contact
met ons op