Verhuur

Je eigen woning verhuren biedt wettelijk voldoende mogelijkheden. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, dan bieden wij hierin onze diensten aan. Onderstaande kunnen wij voor je betekenen.

Verhuuradvies: Om een gedegen advies te geven komen we bij je op bezoek om je woning te bekijken. We geven een vrijblijvend huuradvies met een voorstel voor de huurprijs, een uitwerking van onze werkzaamheden en de bijbehorende courtage. Gebaseerd op de laatste ontwikkelingen binnen de huurwetgeving.

Type contract: Op basis van jouw persoonlijke situatie doen wij een voorstel met welk type contract te gaan werken en stellen het contract ook op.

Presentatie: Vervolgens maken we een aantrekkelijke presentatie met foto’s, een plattegrond en wervende tekst, die altijd ook in het Engels is.

Bezichtigingen: Tijdens de bezichtigingen selecteren we een nette huurder, die tevens aan de voorwaarden voldoet om de huurprijs op te kunnen brengen.

Styling advies: Ook kunnen we je adviseren over gemeubileerd verhuren.

Check-in/check-out: Het verhuren van je woning begint met de check-in van de huurder op de eerste dag van de start van de verhuurperiode. Deze check-in verzorgen wij, evenals de check-out aan het einde van de verhuurperiode.

Neem contact
met ons op