Over ons

Marieke Lammers

Ooit begon ik in de hypotheken, maar al snel werd ik beëdigd als makelaar/taxateur en werkte ik in Arnhem, vlak bij mijn geboortestad Zutphen. Samen met mijn man woon ik inmiddels al jaren in het mooie Weesp. Vanuit de makelaardij ben ik me in styling en interieur gaan verdiepen en runde ik diverse interieurwinkels in Nederland, waaronder een 7.000 m2 Amsterdamse shop-in-shop met alles op het gebied van wonen.

In 2013 ben ik weer teruggegaan naar mijn eerste passie: de makelaardij. Na een aantal jaar in dienst bij een makelaarskantoor gericht op expats, ben ik sinds 2020 mede-eigenaar van makelaarskantoor Lammers + Dijkstra.

Een van de leukste dingen aan mijn vak vind ik het moment dat ik de sleutel van het nieuwe huis aan een cliënt overhandig. Vaak denken mensen dat het nooit gaat lukken om hun droomhuis te vinden. Als die lang gekoesterde wens dan toch in vervulling gaat, is dat natuurlijk geweldig. Van onze cliënten krijgen we geregeld mooie feedback over het soepel lopende proces en dat we alles voor ze uit handen nemen. Daar word ik heel blij van.

Bekijk de
stappen
Neem contact
met ons op

Marieke Lammers Marieke Lammers