Diensten

Verhuur

Je eigen woning verhuren biedt wettelijk voldoende mogelijkheden. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, dan bieden wij hierin onze diensten aan. Onderstaande kunnen wij voor je betekenen.

Bekijk de
stappen
Neem contact
met ons op

Van oriËnteren tot nazorg Verhuur Lammers + Dijkstra
stap voor stap

Verhuuradvies

Om een gedegen advies te geven komen we bij je op bezoek om je woning te bekijken. We geven een vrijblijvend huuradvies met een voorstel voor de huurprijs, een uitwerking van onze werkzaamheden en de bijbehorende courtage. Gebaseerd op de laatste ontwikkelingen binnen de huurwetgeving.

Type contract

Op basis van jouw persoonlijke situatie doen wij een voorstel met welk type contract te gaan werken en stellen het contract ook op.

Presentatie

Vervolgens maken we een aantrekkelijke presentatie met foto’s, een plattegrond en wervende tekst, die altijd ook in het Engels is.

Bezichtigingen

Tijdens de bezichtigingen selecteren we een nette huurder, die tevens aan de voorwaarden voldoet om de huurprijs op te kunnen brengen.

Styling advies

Ook kunnen we je adviseren over gemeubileerd verhuren.

Check-in/check-out

Het verhuren van je woning begint met de check-in van de huurder op de eerste dag van de start van de verhuurperiode. Deze check-in verzorgen wij, evenals de check-out aan het einde van de verhuurperiode.

Breng een bod uit