Over ons

Susanne Dijkstra

Als student Pedagogiek aan de UVA startte ik op een piepkleine zolderkamer in Oud-West. Nu bewoon ik met mijn gezin een loft in het centrum van Amsterdam, het voormalige buurthuis van het Marineterrein. In de inmiddels meer dan 25 jaar dat ik in onze mooie hoofdstad woon, heb ik mijn hart verloren aan de buzz van de stad.

Voordat ik de makelaardij inging, werkte ik als adviseur en manager voor gemeenten en schoolbesturen en hield ik me bezig met onderwijs- vernieuwing en jeugdbeleid. De kunst van het verkopen leerde ik in mijn tijd als salesmanager van een landelijke kinderopvangorganisatie met meer dan 400 vestigingen door heel Nederland.

Vanwege mijn passie voor de stad Amsterdam, huizen en design, besloot ik in 2014 tot een carrièreswitch en werd ik beëdigd als makelaar. Sinds 2020 ben ik met Marieke eigenaar van makelaarskantoor Lammers + Dijkstra.

Mijn makelaarshart gaat sneller kloppen als ik een goede deal heb weten te maken. Bijvoorbeeld door op een goede plek een woning aan te kopen waarvan je nog iets moois kan maken. Misschien moet er nog iets aan de woning worden verbouwd, maar in de basis heeft mijn cliënt een kwalitatief goed huis.

Bekijk de
stappen
Neem contact
met ons op

Susanne Dijkstra Susanne Dijkstra